понеделник, 15 юли 2013 г.

ЛИЧНИЯТ ТРЕНЬОР – УНИКАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТА ПО ПРОГРАМАТА „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА”

     „wwПътят на сърцата” е Програма, която ви помага да промените своята собствена вибрация така, че тя да стане по-високочестотна и да започне да привлича към вас състояния и преживявания от съответния спектър. А Личният треньор е човекът, който ще бъде до вас в това изумително пътешествие, ще ви подкрепя и насочва, ще споделя радостта от резултатите и постиженията ви.
     Желанието да се превърна в Личен треньор по собствената си Програма, се появи у мен, още докато я пишех. Знаех, че хората ще имат нужда от професионална и приятелска, едновремено, подкрепа в „пътешествието” към себе си, което ще предприемат чрез тази Програма. С цялото си сърце искам да им я дам, за да могат резултатите да бъдат максимално добри,  а самите хора възможно най-удовлетворени. Отлично зная, че когато човек иска да инициира промяна в живота си, повече от всичко друго той има нужда от усещането, че не е сам и че едно доброжелателно съзнание мисли за него с Любов и го подкрепя винаги. Защото промяната означава развитие, а то носи съвършено различна вибрация, която понякога не познаваме достатъчно добре...
    Вибрацията е езикът на Вселената, начинът, по който тя разговаря с нас. Кога сме научили този език? Не сме. Раждаме се с  това знание и си отиваме с него. То е част от нас, нещо повече – то е нашата същност. Не го възприемаме като нещо отделно и тъкмо затова не го и забелязваме.


Няма коментари:

Публикуване на коментар