понеделник, 12 август 2013 г.

ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ДИЕТИ – ОН ЛАЙН КУРС от 21 август! 28 ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ ОСНОВАНА НА ЗАКОНА ЗА ПЕТТЕ ПЪРВОЕЛЕМЕНТА!!!

                                                          www.anastasova.weebly.com    
 Ако вече сте опитвали какво ли не, за да бъде тялото ви и красиво, и здраво, но без особен резултат, тази Програма може да се окаже това, което ви трябва!
    Тя е основана върху много древно знание, каквото представлява Законът за Петте Първолелемента, върху моят собствен опит в прилагането на различни техники и методи за поддържане на здравето, както и върху разбирането за лунните цикли и тяхното въздействие върху човека и природата.
    Когато древните Учители и Лечители разделили света на Пет големи категории, те направили това, за да се опитат по-разбираемо за останалите да обяснят Мирозданието. Те дали на тези категории имената на природни материали и стихии. Така се появили Петте Първолелемента: Дърво, Огън, Земя, Метал и Вода.
   Това, обаче, не са съответните вещества, макар, че  включват и тях, но по-скоро, това са метафизически същности, зад които стоят реални сили и енергии. Именно тези енергии управляват КОСМОСА, ПРИРОДАТА И ЧОВЕКА.

Няма коментари:

Публикуване на коментар