четвъртък, 2 януари 2014 г.

СИЛАТА НА НОВОТО НАЧАЛО

   „И най-дългият път започва с първата крачка” – гласи една древна мъдрост. Сякаш най-трудно е да започнеш, да поставиш Началото, да нарушиш статуквото. Тези, които управляват живота си, умеят да поставят Началната точка и да се възползват от невъобразимата сила, която крие в себе си моментът на Началото.

      Когато и да решите да започнете, все е по-добре, отколкото изобщо да не го направите. Но най-голяма сила има  времето на зараждане на природните цикли-образуването на Нова луна, събуждането на Природата за нов живот през пролетта, утрото като част от денонощието, Първият ден от Новата година, както и личните за всеки човек цикли, определени спрямо момента на неговото раждане.  Ако именно в някой от тези моменти решите да започнете нещо ново, да осъществите някаква промяна или просто да поемете така дълго отлаганото Пътуване към себе си, свързано със съответното обучение и самоусъвършенстване ще получите помощта на цялата Природа, тъй като именно така ще се впишете в нейния естествен ритъм.

     Началото на Новата година е прекрасния момент да определим своите желания, да потвърдим пред себе си и Вселената намерението си да ги постигнем, и да направим крачка, за някои първа, а за други поредната такава, която ще ни даде повече разбиране за това кои сме, какво искаме и какво всъщност можем.

     Специално създаден за поставяне на едно такова нова Начало е онлайн курса „Пътят на сърцата” в пет семинара.    Петте семинара от Курса "Пътят на сърцата" са специално подбрани като теми, които имат отношение към нивото на енергийната вибрация в нас.
ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ

Няма коментари:

Публикуване на коментар